Online geld lenen

Persoonlijke Lening

Persoonlijke lening aanvragen

De persoonlijke lening is samen met het doorlopend krediet erg populair. Op deze pagina vindt u alles over het afsluiten van een persoonlijke lening en wilt u een persoonlijke lening afsluiten tegen de voordeligste rentetarieven dan is dat vervolgens ook mogelijk, wel zo gemakkelijk.

Wanneer is een persoonlijke lening geschikt?
Een persoonlijke lening is een van te voren vastgesteld bedrag dat u leent. U weet dus wat u wilt aanschaffen en daarom ook wat voor bedrag u wilt lenen. Een persoonlijke lening is daarom zeer geschikt om bijvoorbeeld een auto te financieren. Van te voren is duidelijk hoeveel geld nodig is om de auto te kunnen aanschaffen en daardoor kan er een passende hoogte van de lening worden vastgesteld. U neemt de persoonlijke lening in één keer op. Vervolgens lost u maandelijks het geleende bedrag terug. Het afgeloste bedrag kunt u niet meer opnemen, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij het doorlopend krediet.

Voordelen van een persoonlijke lening
Er zijn verschillende voordelen als u een persoonlijke lening afsluit. Ten eerste heeft u zekerheid. U weet van te voren hoeveel u leent en dus ook hoeveel u moet terugbetalen. Ook is is er sprake van een vaste looptijd en is er een vast rentepercentage waardoor u met 100% zekerheid weet hoeveel u maandelijks moet aflossen op uw persoonlijke lening. Het enigste nadeel is dat u meestal niet zonder boete vervroegd kunt aflossen op de persoonlijke lening.

KredietSpotter, Wij spotten de meest voordelige lening voor u!

Het is dus duidelijk dat een persoonlijke lening een goede leningsvorm is als u zekerheid wilt hebben over uw maandelijkse lasten. De persoonlijke lening wordt veel gebruikt voor de financiering van auto’s maar dit is niet het enigste doel. Waar u de lening voor gebruikt mag u uiteraard geheel zelf weten.

Gratis offertes aanvragen
Is een persoonlijke lening voor u een goede optie dan kunt u nu eenvoudig uw lening afsluiten door gratis meerdere offertes aan te vragen. Zo weet u zeker dat u ook de persoonlijke lening heeft tegen het beste rentetarief.Ga naar de offerte pagina, selecteer uw aanbieder en kies persoonlijke lening als uw gewenste leenvorm.

Waarom een persoonlijke lening?

Waarom zou u een persoonlijk lening nemen? In de meeste gevallen is er geld nodig om een bepaalde aankoop te doen of om een droom te realiseren omdat de meeste mensen niet echt een spaarpot hebben om een grote uitgave ineens te doen is een persoonlijke lening een prima oplossing. Stel u wilt een nieuwe keuken of een kleine verbouwing aan uw huis doen of een eigen bedrijf beginnen of u heeft de liefde van uw leven gevonden en wilt gaan trouwen. Dan kunt u door een persoonlijke lening af te sluiten extra ruimte creëren in uw financiële plaatje. Natuurlijk moet u het geleende bedrag wel terug betalen maar als u dat zich goed realiseert is een lening een perfecte oplossing om even wat extra geld te hebben. Er kunnen dus meerdere redenen zijn om een lening af te sluiten wij lopen ze even langs.

Uw eigen bedrijf beginnen.

Bent u klaar om altijd maar voor een baas te buffelen en om voor een schijntje de meest vreselijkste klussen te moeten doen dan kunt u beter uw eigen bedrijf starten. Veel mensen lopen al dan met dat idee rond ze hebben vaak al een visie opgebouwd hoe ze het bedrijf gaan leiden. Het idee dat u verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van uw onderneming is natuurlijk de belangrijkste drijfveer voor het starten van een bedrijf. De mooiste plannen en ideeën lopen echter spaak omdat er geen geld is een persoonlijke lening kan u dan op weg helpen om uw droom te verwezenlijken. Als u een goed plan heeft dan houd u rekening met het terug betalen van de lening en het voldoen aan de betaling voorwaarden zodat u nooit voor verrassingen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw Droomvakantie

Al jaren loopt u samen met uw partner met het idee om eens een echte droomvakantie te boeken. U bent al een langere periode niet op vakantie geweest door drukke werkzaamheden en allerlei toestanden in privé sfeer en bent er nu echt aan toe om eens voor uzelf te kiezen. Maar ja door allerlei oorzaken is sparen er ook niet echt van gekomen dan kan een persoonlijke lening u net dat beetje geld extra geven om uw reis mogelijk te maken. U weet van tevoren waar u aan toe bent en betaald terug in een bepaalde tijd en gelijke termijnen als u weet waaraan u begint is dit een prima oplossing om te kunnen genieten van een perfecte vakantie.

Onverwachte kosten betalen.

Het afsluiten van een persoonlijke lening is niet altijd het geval om iets leuks te kunnen gaan doen, soms krijgen we te maken met onverwachte dingen waardoor we direct geld nodig hebben, niemand vraagt hierom natuurlijk maar soms overkomt het iedereen weleens. Wat dacht u van een kapotte auto of een huishoudelijk apparaat dat de geest geeft niet veel mensen hebben zo’n grote spaarpot dat dit ongemak even snel opvangt. En wat te denken van een opname in het ziekenhuis of een vette tandarts rekening problemen met uw gezondheid zijn al erg genoeg. In zo’n geval kan een persoonlijke lening uitkomst bieden met duidelijke financiële voorwaarden dan weet u precies waar u aan toe bent.

Uw Trouwdag financieren.

Trouwen is één van de mooiste dagen van uw leven, u wilt een bruiloft die voor u beiden onvergetelijk is en een feest om het trouwen te vieren met al uw dierbaren. Maar een bruiloft kost aardig wat geld en u wilt op die mooie dag niet hoeven te beknibbelen op allerlei zaken en wilt dat u nog lang met veel plezier kunt terug kijken op deze dag. Niet iederen heeft zoveel in een oude sok gespaard, op zo’n moment is een persoonlijke lening de uitkomst om niet alles uit uw eigen zak te betalen. Door een lening tegen goed voorwaarden af te sluiten heeft u direct beschikking over extar geld om uw droomdag te verwezenlijken en wilt u ook nog op huwelijks reis dan is dat waarschijnlijk ook nog mogelijk.

KredietSpotter, Wij spotten de meest voordelige lening voor u!

Voordelen en nadelen

Een persoonlijke lening heeft voor en nadelen, het grote voordeel is zoals genoemd direct over extra geld te kunnen beschikken om aan een droom wens te kunnen voldoen of om noodzakelijke kosten meteen te kunnen betalen. U bent zelf baas over hoe u het bedrag besteed geen enkele krediet verlener zal vragen wat u met het geld gaat doen en dat is wel zo prettig. U weet van te voren precies hoelang en hoeveel u moet terug betalen alles is heel duidelijk aangegeven en staat allemaal in de voorwaarden.

Het grootste nadeel is dat een lening geld kost in de vorm van rente dit moet u voor lief nemen als u een persoonlijk lening afsluit. Vervroegd aflossen is vaak niet mogelijk bij een persoonlijke lening de krediet verlener loopt dan rente inkomsten mis en wil dit graag vergoed zien en u dient zich te houden aan de gemaakte afspraken als u met deze nadelen rekening houdt is een persoonlijke lening een prima oplossing voor u.

Eenvoudiggeldlenen-button