Online geld lenen

Hypotheken

Goedkoop Hypotheek afsluiten.

Door de financiële crisis is het steeds moeilijker geworden om een hypotheek af te sluiten en is het een heel gedoe en tijdrovend klusje geworden om alle banken af te gaan om uw financiële situatie uit te leggen en maar te hopen dat de bank u een hypotheek wil verstrekken. Eenvoudig Geld Lenen heeft een nieuw portal op het internet gevonden waar particulieren en ondernemers een goedkope hypotheek geheel online kunnen aanvragen en afwikkelen tegen een erg gunstig tarief. De totale kosten van het regelen en afsluiten van een hypotheek komen op € 1249,00 en er is geen enkele bank of instelling die een hypotheek voor dit aantrekkelijke bedrag kan of wil afsluiten. Dit is natuurlijk erg goed nieuws omdat het kopen van een huis al erg veel geld kost en alle kleine beetjes helpen.

Hypotheken365.nl want daar hebben we het hier over regelt hypotheken voor particulieren en ondernemers maar ook als zzp er ben je van harte welkom. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwe hypotheek, een starters hypotheek, een goedkope hypotheek of dat u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten Hypotheken365.nl kan het allemaal tegen het laagste hypotheek tarief en online voor u regelen.

 

De doelstelling van Hypotheken365 is de hypotheken overzichtelijker en toegankelijker te maken voor de consumenten. Door de hypotheken tegen de laagste prijzen aan te bieden is één van de middelen om dit mogelijk te maken. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van volledig gedigitaliseerde processen. Zelfs het adviesgesprek vindt plaats door middel van een webcam adviesmodule waarmee de klant in het scherm van de adviseur mee kijkt en de adviseur zelf kan zien via een webcam. In het verleden zou deze methode veel mensen afschrikken maar in de digitale wereld waarin we op dit moment leven is dit natuurlijk een enorme kostenbesparende vooruitgang  Door deze efficiente werkwijze wordt enorm veel tijd bespaart, dus kosten. Dit voordeel wordt aan de consument teruggegeven door middel van een superscherp tarief.

De doelgroep van Hypotheken365.nl omvat iedereen van 18 tot 65 jaar die een hypotheek wilt afsluiten, volwaardig advies en begeleiding op prijs stelt, maar zelf ook graag wat kosten terug verdiend door bepaalde zaken zelf online in te vullen. In het online klantdossier worden door de consument zelf zijn gegevens en klantprofiel ingevuld. Hierdoor bespaart de adviseur tijd en dus de consument geld.

Door in zee te gaan met Hypotheken365 bent u verzekerd van het scherpste tarief maar ook van de aandacht die u nodig hebt bij het afsluiten van een goed en goedkope hypotheek en kijken kost natuurlijk helemaal niets dus kijk eens rustig rond op de site van Hypotheken365 en laat alle informatie rustig op u inwerken.

Website Hypotheken365.nl

Eenvoudiggeldlenen-button