Online geld lenen

Alle Kredietverstrekkers

Op deze pagina een overzicht van alle kredietverstrekkers die u op deze site bent tegengekomen met een korte beschrijving zodat u snel kunt bepalen bij welke aanbieder u geld kunt lenen of een lening wilt aanvragen. Dus bent u op zoek naar een aanbieder voor een minilening een hypotheek of een persoonlijke lening in onderstaand overzicht vindt u altijd een lening makelaar voor consumptief of zakelijk krediet. Wij zijn natuurlijk constant op zoek naar lening makelaars en aanbieders om overzicht zo compleet mogelijk te houden.

De lening makelaar.

De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten via De-Leningmakelaar.nl is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs. Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar.nl eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.

Casper.nl

Cashper.nl verstrekt minileningen tot € 600,- met een looptijd van 15 of 30 dagen, afhankelijk van de gekozen lening. Bij Cashper.nl kunnen klanten terecht als zij op korte termijn behoefte hebben aan extra financiële ruimte. Cashper.nl is de eerste en enige verstrekker van minileningen met een bankvergunning in Europa. De doelgroep is iedere consument vanaf 21 tot 70 jaar met een inkomen vanaf € 900,-.

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kan men discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten.
Dit kan DNKM.nl waarmaken door een optimale online dienstverlening. Daarom heeft DNKM.nl geen callcenter en komen er geen adviseurs bij de klanten over de vloer. Klant bepaalt zelf hoe het contact verloopt: telefonisch, per e-mail of per post. Klant kan dus thuis alles rustig en op gemak vergelijken en zelf beslissen.

Ferratum.nl

Ferratum.nl financiert kleine en onverwachte uitgaven van consumenten met een gezonde financiële huishouding. Ferratum.nl biedt consumenten een minilening aan van € 100,- tot en met € 800,- voor een periode van 15 tot 45 dagen.

FinaForte.nl

FinaForte.nl biedt ondernemers de mogelijkheid om dezelfde hypotheek te krijgen als ieder ander. Na de aanvraag van de ondernemer wordt door een fiatteur het toetsinkomen van de ondernemer vastgesteld. Dit toetsinkomen bepaalt dan de maximale hypotheek. Op basis van dit toetsinkomen kan de ondernemer dezelfde hypotheek krijgen als een particulier in loondienst.

bannerset-468x60

Hypotheken365.nl

Hypotheken365.nl is een nieuwe portal waar particulieren én ondernemers een hypotheek geheel online kunnen aanvragen en afwikkelen tegen een tarief van € 1249,00. Er is op dit moment geen enkele partij in Nederland die tegen dit tarief een hypotheek wil en kan afsluiten. Door het optimaal gebruik te maken van de online mogelijkheden houdt Hypotheken365.nl het zeer laagdrempelig voor de klant om een hypotheek af te sluiten.

Kredietconcurrent.nl

Kredietconcurrent, want te duur lenen kan overal!
Lenen kost altijd geld, het is daarom goed om de goedkoopste mogelijke lening te kiezen met lage maandlasten. Deze vindt men bij de Kredietconcurrent.nl. De Kredietconcurrent.nl biedt een zeer goedkope lening aan met goede voorwaarden zodat de klant hier verder geen omkijken naar heeft en zeker niet teveel betaalt voor uw lening. Kredietconcurrent sluit zich aan bij de ‘verstandig lenen’ filosofie van de AFM. Transparant geld lenen staat dan ook hoog in het vaandel.

KredietSpotter.nl

KredietSpotter.nl spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter.nl het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.

Leningvisie.nl

Leningvisie.nl is bij uitstek de partij voor voordelig lenen waarbij consumenten snel en eenvoudig een offerte kunnen aanvragen en met de scherpe rente tarieven de looptijd kunnen verkorten. Onze ervaren en erkende kredietadviseurs weten als geen ander uw financiële zaken overzichtelijk te maken en zorgen zo voor een lagere totale kredietsom. Onze adviseurs zullen niet alleen kijken naar uw maandlast of uw looptijd maar kijken naar het beste advies in uw situatie.