Online geld lenen

BKR Lening

Gratis BKR lening offerte

Heeft u te maken gehad met een achterstand waardoor u een negatieve BKR registratie heeft opgelopen en heeft u daarom moeite met het afsluiten van een lening? Op deze pagina geven we u twee mogelijkheden om toch een lening te kunnen afsluiten ondanks dat u een BKR registratie achter uw naam heeft staan. Sterker nog op deze pagina is het mogelijk om geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een lening ook als u dus een BKR Registratie achter uw naam heeft staan. En erg belangrijk om daar nog aan toe te voegen is dat u kunt lenen tegen de voordeligste tarieven van Nederland.

Voorwaarden lening met BKR
Er zijn enkele aanbieders van kredieten die toch aan consumenten met een negatieve BKR registratie een lening verschaffen. Dit omdat zij vertrouwen hebben dat deze consumenten de lening kunnen terugbetalen. Deze aanbieders kijken NIET naar het verleden, maar kijken naar de toekomst. Er zijn natuurlijk voorwaarden waaraan voldaan moeten worden voordat u in aanmerking kunt komen van een BKR lening. De voorwaarden verschillen echter per aanbieder, enkele algemene voorwaarden zijn wel te noemen.

Lenen ondanks uw BKR Registratie
U vindt het misschien wel begrijpelijk dat te hoogte van uw lening aan een maximum is gebonden. Dit maximum ligt stukken lager dan het maximum van leningen waar consumenten wel gecheckt worden op hun verleden. U kunt dus minder lenen als u een BKR lening aangaat. Verder is het noodzakelijk dat er aangetoond kan worden dat de lening kan worden terugbetaald. Concreet betekent dit dat u aantoonbaar een baan moet hebben waardoor de kredietverstrekker er zeker van kan zijn dat het geleende geld terugbetaald wordt. Verder heeft de lening een zeer korte looptijd van 21 dagen.

Kunt u zich vinden in deze regels omtrent een BKR lening en kunt u aan de voorwaarden voldoen dan is het mogelijk om toch geld te lenen ondanks uw negatieve BKR registratie. Bij de volgende aanbieder betaald u zelfs geen rente, u betaald voor een lening van maximaal 750 euro alleen 1,20 service kosten en verder niets extra’s. Wilt u een bedrag onder de 750 euro lenen dan heeft u ondanks uw BKR registratie bij de volgende aanbieder bijna 90% kans op een krediet.

Wilt u echter meer dan 750 euro lenen dan wordt het een lastig verhaal. Ons advies is om naar de onderstaand pagina te gaan waar we de top 4 van kredietverstrekkers in Nederland hebben vermeld op grond van de rentetarieven en kwaliteit van de kredieten. Ook deze kredietverstrekker geven u de mogelijkheid gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw BKR lening. Ons advies luidt als volgt. Vraag een offerte aan bij alle kredietverstrekker. Vul de benodigde gegevens naar waarheid in en laat uw offerte keuren. Binnen een dag weet u of er een mogelijkheid is een lening af te sluiten ondanks uw BKR registratie. Onze ervaring is dat u 20 % kans maakt per kredietverstrekker.

Eenvoudiggeldlenen-button